Studenții IESC și Companiile 2020

Vineri, 6 martie 2020, la AULA Sergiu T. Chiriacescu va avea loc a patra ediție a evenimentului.

În cadrul evenimentului studenții au ocazia să cunoască mai bine companiile participante: domeniul de activitate, proiecte și realizări importante, programe pentru studenți (practică, concursuri, cursuri, burse) sau oportunități de carieră.

Manifestarea se va desfășura pe durata întregii zile, în intervalul orar 9:00 – 17:30. La acțiune au confirmat participarea 16 de companii ce activează în domeniile de pregătire a studenților din facultatea IESC [Lista companiilor]. Toate companiile vor avea standuri de prezentare ce vor putea fi vizitate pe durata întregii zile. Unele companii organizeaza concursuri, workshop-uri sau seminarii. Programarea activităților pe ore și loc de desfășurare este disponibilă aici: [Agenda zilei - 6 martie 2020].

În cadrul evenimentului se organizează o Tombolă cu premii - la sfârșitul zilei se va face extragerea câștigătorilor [Reguli de participare la Tombolă: trebuie să colectați minim 2 coduri de la workshop-uri și 16 coduri de la standurile companiilor].
Înscrierea la tombolă și înregistrarea codurilor se face din Portalul participantului, accesibil al adresa: http://193.254.231.33/sisc2020/

Toți studenții facultății sunt invitați să participe la eveniment pentru a interacționa direct cu reprezentanții companiilor la standuri sau în cadrul activităților pe care companiile le organizează. Pentru a participa la unele activități este necesară înscrierea prealabilă; link-urile pentru înscrieri sunt disponibile în [Agenda zilei - 6 martie 2020] sau în continuare:

În ziua evenimentului se suspendă toate activitățile didactice pentru studenții IESC.

VENIȚI PE 6 MARTIE LA AULĂ!